2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz Üniversitemiz Bedesten Salonunda Gerçekleşti.Başlangıçlar güzeldir,bitişler zor...Değerli Öğrencilerimiz; Hayatınızın 4 yıl süren bir sayfasını acısıyla tatlısıyla anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyorsunuz. Sayın Velilerimiz sizlerden 4 yıl önce emanet aldığımız öğrencilerimizi donanımlı birer sağlık personeli olarak yetişmiş olarak uğurluyoruz.

Yaklaşık 1500 misafirimizin katılımıyla gerçekleşen törenimiz Üniversitemiz Bedesten salonunda yapıldı. Yapılan törende mezun olan öğrencilerimiz belgelerini onların üzerinde sayısız emeği olan hocalarının elinden aldılar. Öğrencilerimizin 4 yıllık anıları slayt gösterisi ile misafirlerimize sunuldu.Öğrencilerimizin  flüt, gitar eşliğindeki müzik ziyafeti konuklarımıza ayrı bir süpriz oldu. Tören sonunda keplerini atan öğrencilerimiz, velilerimiz ve hocalarımıza duygu dolu anlar yaşattı. Programımız geleneksel mezuniyet pilavı ikramının ardından sona erdi.

Sevgili mezunlarımız bundan sonraki süreçte de yolunuz,bahtınız açık olsun.   KÜTAHYA SAĞLIK YÜKSEKOKULU

11 Mayıs 2018, Cuma / 77 defa okundu.